Error interno del servidor "Could not create a Disk Cache Sub-directory for the Application Pool"

Created:

2016-11-16 13:06:09 UTC

Modified:

2017-08-16 16:00:08 UTC

4

Was this article helpful?

Have more questions?

Enviar una solicitud

Error interno del servidor "Could not create a Disk Cache Sub-directory for the Application Pool"

Applicable to:

• Plesk 12.0 for Windows

Síntomas

El sitio web ASP muestra Internal Server Error .

En los registros de aplicación del visor de eventos puede verse el siguiente error:

The Template Persistent Cache initialization failed for Application Pool 'domain.tld(domain)(2.0)(pool)' because of the following error: Could not create a Disk Cache Sub-directory for the Application Pool. The data may have additional error codes.

Causa

Los permisos no son correctos o bien no se encuentran algunas carpetas del sistema.

Resolución

1. Aplique la solución de Microsoft solution center .
  2. Compruebe la ruta para la caché de ASP :
    %windir%\\system32\\inetsrv\\appcmd list config -section:system.webServer/asp

<system.webServer>
    <asp>
    <session />
    <comPlus />
    <cache diskTemplateCacheDirectory="%SystemDrive%\\inetpub\ emp\\ASP Compiled Templates" />
    <limits />
    </asp>
    </system.webServer>
    1. Compruebe que la ruta anterior existe:

mkdir "%SystemDrive%\inetpub\ emp\ASP Compiled Templates"

A subdirectory or file C:\inetpub\ emp\ASP Compiled Templates already exists.4. Compruebe que los permisos incluyen NETWORK SERVICE :

icacls "%SystemDrive%\inetpub\ emp\ASP Compiled Templates" /grant "NETWORK SERVICE:(OI)(CI)(M)"

processed file: C:\inetpub\ emp\ASP Compiled TemplatesSuccessfully processed 1 files; Failed processing 0 files5. Reinicie el servicio IIS :

iisreset