Starting on October 19, 2021, we will enable single-sign-on for our Plesk Support Center to provide a seamless login/account experience. This implies that you’ll be able to use a single account across any of our web-facing properties.
To be prepared for this change and to avoid the need to register during your next ticket submission after the change, we encourage you to create an account here before October 19 using the same email address as your current Zendesk login (support account). It’s essential that you use the same email address on our support center to ensure that your tickets stay attached to the same account. You will continue to use ZenDesk authentication until we switch over to single-sign-on on October 19th.

Unable to send or receive e-mail messages: Client host rejected: cannot find your hostname

Follow

Comments

6 comments

  • Avatar
    Oliver Latson

    Hi there,

    I did your recommended steps but I have and always had an FQDN and after reinstalling the extinsion it still says I would have an invalid hostname.
    Do you have any further suggestions?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Til Wegener

    Doesnt work for me. How can i fix it?

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alisa Kasyanova

    @Oliver Latson @Til Wegener

    Check the /etc/hostname file: it may be edited manually, so Plesk is showing an FQDN hostname, while in fact it is changed to non-FQDN.

    If /etc/hostname also has an FQDN hostname, please create a request to our support and we will investigate the issue further.

    1
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Til Wegener

    @... Thank you, that was the solution.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Oliver Latson

    Hi Alisa,

    yes I can confirm it also.

    Thank you for your advice.
    I seperately had to install libdbd-mysql-perl but  then I was able to start amavis service and reinstall the Plesk email security extension.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    dicara

    J'ai eu le même chose 

    J ai copier coller le host name toujours rien ..

     

    Puis j ai recopier manuellement sans le point-virgule

    Maintenant tous est ok 

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Have more questions? Submit a request