Plesk backup to Amazon S3 fails: Unable to upload the backup to the external storage: Transport error: Extension transport: ext://s3-backup/server/: The specified upload does not exist

Follow

Comments

8 comments

  • Avatar
    Dominique Kakowczyk

    is the bug fixed ?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ivan Postnikov

    Hello @Dominique,

    Yes, this bug is already fixed in version 1.3.0.

    The article will be updated.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Dominique Kakowczyk

    Ok because I still get this error: Unable to upload a file to the storage: The XML you provided was not well-formed or did not validate against our published schema. Make sure you have granted the permission for multipart upload of files.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Daria Gavrilova

    Hello @Dominique,

    Such error can appear when the remote storage was not configured properly.

    Please follow the guide and verify the configuration of Amazon S3 Backup: Amazon S3 Backup Storage

    If the issue still occurs, please create a request to Plesk Support team: How to submit a request to Plesk support?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Dominique Kakowczyk

    I think it is a PLESK issue as it stopped working and was working fine before.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Alisa Kasyanova

    @Dominique Kakowczyk
    Seems that the issue needs more detailed investigation. Please submit a request to our support as per https://support.plesk.com/hc/en-us/articles/213608509-How-to-submit-a-request-to-Plesk-support-, so we could check it more thoroughly.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Angga Erlangga Sakti

    Hello Ivan Postnikov

    I already use the newest version but the error still come.

    Unable to create remote backup. Error: Unable to export backup: Transport error: Extension transport: ext://s3-backup/subscription/1/: The specified upload does not exist. The upload ID may be invalid, or the upload may have been aborted or completed.

    Could you please let me know what's wrong?

    Thanks

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ivan Postnikov

    Hello,

    The issue you have looks different so far.

    As I can see, you've already submitted a request to technical support.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Have more questions? Submit a request