[BUG] Advanced Monitoring showing "login.OAuthLogin(missing saved state)"

Follow

Comments

7 comments

  • Avatar
    Alex Gorokhov

    Does not work, restart integration.

    I will assume that the grafana service has a problem with Google API.

    I Have same problem in different server based on Plesk.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Gabor Lippert

    Hi,

    No exclamation mark, but reloading the status didn't solve this issue for me.

    Practically I can't use advanced monitoring at all.

    And the tabs Services/Memory/CPU display an almost-blank section with the only error  saying my IP "redirected you too many times." 

     

    Any suggestions on how to investigate this further?

     

    Thanks,

    Gabor Lippert

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Denis Gomes Franco

    I'm currently experiencing this bug in one of my servers and restarting the integration hasn't helped. Uninstalling both Grafana and Advanced Monitoring didn't help either. What should I do?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad T

    This did not work for me. After restarting the integration I get a green checkmark, but when going to Advance Monitoring I'm getting the error. 

    domain.com redirected you too many times.

    I've uninstalled re-installed and modified the panel.ini with required added params. Even rebooted the server, it's not working.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brendon Mills

    Log in to Plesk and reload Grafana status in Extensions > Grafana > Reload status.
    If an exclamation mark symbol is shown, click Restart integration.

    Have tried this and end up getting a The page isn't redirecting properly error afterwards.

    Presumably this is a bug caused by the updates released in the last 24 hours?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Joan Albert

    Plesk Obsidian 18.0.27

    I restart integration and the green but Advanced monitoring don't work.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ivan Postnikov

    Hello Everyone,

    Quite recently we've had a bug caused by Grapana packages update: https://support.plesk.com/hc/en-us/articles/360013841400

    The fix is already released. Please, make sure that you have Grafana 1.1.5 installed. For instructions see the "Updating" section: https://support.plesk.com/hc/en-us/articles/115000180213

     

    In case the issue will remain after Grafana update and restarting the integration, there's a possibility that Advanced Monitoring installation is corrupted.

    To resolve this issue:

    1. Connect to the server via SSH

    2. Remove Grafana and Advanced Monitoring extensions

      plesk bin extension -u grafana
      # plesk bin extension -u monitoring

    3. Install Advanced Monitoring:

      plesk bin extension -i monitoring

      Note: Grafana will be installed alongside with Advanced Monitoring.

    -1
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Have more questions? Submit a request