Parallels Web Presence Builder: images on the published site are not shown

Refers to:

  • Plesk Sitebuilder 4.5 for Linux
  • Web Presence Builder 11.0 for Linux
  • Web Presence Builder 12.0 for Linux
  • Plesk 11.0 for Linux
  • Plesk 11.5 for Windows
  • Plesk 11.5 for Linux
  • Plesk 12.0 for Linux
  • Web Presence Builder 11.5 for Linux

Created:

2016-11-16 12:57:29 UTC

Modified:

2016-12-21 19:37:53 UTC

0

Was this article helpful?


Have more questions?

Submit a request

Parallels Web Presence Builder: images on the published site are not shown

Symptoms

When image was moved in WPB editor the image doesn't show after publishing.

You may see this in the source of the page: url of the image that is not shown:

    <img id="mce-3771" src="https://%wpb.host%/sites/00/0088ae1ef8ecb7ecbb1b35af740356d0/attachments/Image/bozh-matm.jpg?1381645550062" alt="" width="140" height="105"></img>

Here is an example of a shown image:

    <img id="mce-6638" src="attachments/Image/ucWgGZ9cNOQ_1.jpg?1381645550062" alt="" width="140" height="93"></img>

Cause

Wrong "src" attribute under "img " tag after the image was moved in the "Text & Image" module during site creation.

Such behavior was considered as a software issue PPPM-935 .

Resolution

The issue will be fixed in future update of Parallels Web Presence Builder.

As a workaround follow the steps below:

  1. Make all necessary changes
  2. Save changes as new snapshot under save button
  3. Restore site from this snapshot
  4. Publish website

Within restoration process all links will be re-generated.

Have more questions? Submit a request
Please sign in to leave a comment.