Plesk shows 502 Bad Gateway error and service sw-engine is marked as stopped

Follow

Comments

7 comments

  • Avatar
    cilap (Edited )

    I am having exactly this issue, sadly after some seconds/minutes my panel is offline again

    what logfile to check for the issue behind the 502? Any other suggestions?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Fabian Flasche

    I have the same problem after the update with every login.
    How do I get the error permanently solved?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ivan Postnikov

    Hello cilap and Fabian Flasche

    I would suggest starting with checking /var/log/sw-cp-server/sw-engine.log 

    For the list of Plesk log files and configuration files refer here.

    In case this won't help. submit a support request directly to Plesk or to our partner in case the license was purchased from one of our partners.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    cilap

    in my case this was the fix:  PPPM-10653 https://docs.plesk.com/release-notes/onyx/change-log/#plesk-17811-mu92 

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    soufianejayden

    hello plesk i have also this issue what is the solution

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Mikhail Shport

    Hello soufianejayden,

    The issue can have several reasons. Thus I recommend you open a request to Technical Support in order to check the issue further.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tecnici

    I am having exactly this issue, sadly after some seconds/minutes my panel is offline again. Has anyone solved?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Have more questions? Submit a request