AWStats page does not display images: AH01630: client denied by server configuration

Follow

Comments

4 comments

  • Avatar
    Alban Staehli

    It worked for me, but with a slightly different approach:
    - In my case, the AWSTATS_DOC_D in /etc/psa/psa.conf was wrong, so I had to change it between step 1 and step 2.
    - Then, instead of editing /etc/httpd/conf/httpd.conf, I've added the lines in step 4 to /etc/httpd/conf.d/awstats.conf

  • Avatar
    Ivan Postnikov

    Hello @Alban, thank you for sharing your case.

    Adjusting AWSTATS_DOC_D is included in step 2.

    As for modifying  /etc/httpd/conf.d/awstats.conf instead of  /etc/httpd/conf/httpd.conf, it is a valid variation of the provided solution.

  • Avatar
    wp4all

    Hi @ all,

    I've got the same problem as Alban in my case AWSTATS_DOC_D was pointing to /var/www/html/awstats so we changed it in /etc/psa/psa.conf.

    Also, we changed the path in  /etc/httpd/conf/httpd.conf, with the right entries : /usr/share/awstats/wwwroot/icon and /usr/share/awstats/wwwroot/css in step 4.

    We did also a restart of the httpd daemon but it still points to /var/www/html/awstats and the FireBug shows 404 Not Found error for all images.

     

    Any Idea why it ignores our changes?

    Greetings Chris

  • Avatar
    Alisa Kasyanova (Edited )

    @ wp4all
    Hi Chris! Please also check /etc/httpd/conf.d/awstats.conf and /etc/httpd/conf/plesk.conf.d/vhosts/example.com.conf (even though the latter should be recreated after Apache restart), these files can also point awstats to another folder.

Please sign in to leave a comment.

Have more questions? Submit a request