Web Presence Builder website constantly loops: this page has moved to new location

Created:

2016-11-16 13:21:49 UTC

Modified:

2017-08-16 16:43:40 UTC

0

Was this article helpful?


Have more questions?

Submit a request

Web Presence Builder website constantly loops: this page has moved to new location

Applicable to:

  • Web Presence Builder for Linux
  • Plesk 12.0 for Linux

Symptoms

Website created in Web Presence Builder constantly loops and shows blank page.

The following output is displayed in index.html page after site was published:

# curl http://example.com/

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<html>
<head>
<script type="text/javascript">
<!--
try {
if (/fresh=\\d+/.test(document.location)) {
document.location.replace("..?fresh=" + (new Date).getTime());
} else {
document.location.replace("..");
}
} catch (e) {};
//-->
</script>
<noscript>
<meta http-equiv="Refresh" content="0; URL=..">
</noscript>
</head>
<body>
This page has moved to <a href="..">new location</a>.
<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="//sync.security.pp.example.com/topick?uid_zxcv=258cc***f480308a302"/></body>
</html>

Cause

This is an internal issue with ID #PPB-4414 , which is planned to be fixed in future product updates.

Workaround

  1. Change the sequence of website pages manually in Web Presence Builder Editor > Pages , for example put index.html file to another place among other pages

  2. Publish the website

  3. Set the sequence of pages back as it should be: place index.hmtl as a mail website page

  4. Publish site again

Have more questions? Submit a request
Please sign in to leave a comment.