SSL CA is not correct: Intermediate certificate missing

Follow

Comments

4 comments

  • Avatar
    Miha Gregorš (Edited )

    Hi,

    I have similar problem with SSL letsencrypt where ROOT 1 missing. I test on https://www.sslchecker.com/sslchecker

    I have Plesk/Onyx 17.8 with Nginx+Apache, Extensions are all updated.

     

    And on even new iPhone I get error in browser:

    Any idea how to solve that?

    Regards, Miha

  • Avatar
    Alexandr Redikultsev

    Hello, @Miha!

    Missing root 1 certificate reported by sslchecker.com seemed to be an issue on their side according to the following topic in Let's Encrypt community: https://community.letsencrypt.org/t/my-cert-is-missing-root-1/30309/15 

    As for the 'This connection is not private' message, could you please clarify whether or not you are trying to access Plesk interface on port 8443 before facing this error?

  • Avatar
    Miha Gregorš

    Hi,

    no it was an error on classic website, example  https://1987.si/ We notice that this page doesn't work on many Apple OS.

    Regards,

  • Avatar
    Alexandr Redikultsev

    Hi, @Miha.

    For me, certificate is showing fine in my desktop browser. I do not have the iPhone to check how it is working there, but I believe that the issue exists for you.

    Maybe some Apple OS browsers require additional tuning in the server side to work properly but we did not face any such cased before as there are no articles on that in our knowledge base.

    I suggest clarifying how it is possible that Apple OS browser is showing that SSL is not trusted while Chrome or Firefox is showing the things fine. Maybe you will get an advice on what to adjust.

Please sign in to leave a comment.

Have more questions? Submit a request