Cannot add Plesk server to the list in WHMCS: Curl error: [7] Failed to connect to example.com port 8443: Connection timed out.

Follow

Comments

2 comments

• Avatar
    Pachara Philibert

Il ne marche pas à la maison. plesk.mydomain.com des points à A (12.12.12.12)
    mais je dois encore l'erreur dans la configuration d'un navigateur encore je peux me connecter à plesk.mydomain.com:8443

0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Ivan Postnikov

@Pachara Philibert

Hello!
    The port 8443 is for HTTPS protocol. Please, use URL: https://plesk.mydomain.com:8443

Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.

Have more questions? Submit a request